5:2 dieten & Cambridge

Här kan du läsa om de vanligaste frågorna och svaren.
Saknar du svar på dina frågor? Kontakta oss på tel 08-730 02 01

5:2 dieten & Cambridge = perfekt kombination!

 • Vad är 5:2 dieten och hur fungerar det?

  Så här fungerar 5:2 dieten: du fastar två dagar på en vecka, dessa behöver inte vara i direkt anslutning till varandra men för att din diet skall fungera så är det väldigt viktigt att du verkligen "fastar" enligt antalet kalorier som angivits (kvinnor max 500 kcal och män max 600 kcal).

 • Varför är periodisk fasta såsom 5:2 dieten bra?

  Eftersom du hela tiden alternerar din kost med "fasteperioder" och vanlig mat så riskerar du aldrig att tappa någon muskelmassa vilket är ett återkommande dilemma med flera viktminskningsmetoder.

 • Varför 5:2 dieten och Cambridge?

  När du har "fasteperioder" är det viktigt att du få i dig rätt mängder av alla näringsämnen såsom mineraler, vitaminer med mera. Detta får du av Cambridge. Alla våra shakes och soppor innehåller nämligen 100 rdi (rekommenderat dagligt intag) av ALLT din kropp behöver.

  Du riskerar alltså aldrig att få näringsbrist med kombinationen Cambridge och 5:2 dieten. Det är en helt perfekt kombination!

  Så om du tycker att bara köra shakes 7 dagar i veckan verkar jobbigt varför inte köra Cambridge shakes 2 dagar i veckan och äta vanligt mat resten av veckan och ändå gå ner i vikt!

doktor