Anna-Karin Wallin

Jag gick upp 40 kilo när jag var gravid med minsta sonen som nu är ett och ett halvt år. Innan det så hade jag även lagt på mig ca 10 så kallade sambo-kilon. Så det enda alternativet för mig var Cambridge då jag även kört det efter mina andra 2 graviditeter med lyckade resultat.
Utan Cambridge vet jag faktiskt inte om jag hade klarat av att gå ner så mycket då jag även har pco, och svårt att gå ner i vikt. Har provat både viktväktarna och lchf, men det enda som funkar för mig är just Cambridge.
Jag har kört ren kur i omgångar, i några veckor i taget (som längst 7 veckor, sen 4 veckor åt gången).

Dom positiva sakerna med viktnedgången är framför allt att jag är mycket piggare, all värk har försvunnit (hade otroligt ont i knän och leder) och att alla kläder passar igen jag håller fortfarande på med Cambridge då jag vill gå ner några kilon till innan jag är nöjd. Men sen planerar jag att fortsätta som jag gjort mellan Cambridge-perioderna nu. Nyttig mat, och ett hälsosamt liv helt enkelt. Träning är oxå nåt jag planerar att komma igång med. Nu har det mest blivit promenader En till bra sak med Cambridge är att jag blir av med mitt sötsug. Tidigare har jag vart hopplös med socker, men nu känner jag inte minsta sug efter det. Så har nog blivit avgiftad på den fronten.
Är otroligt glad för den här kuren, utan den hade jag nog vart tvungen att göra en gbp för att kunna gå ner i vikt faktiskt.

 

före efter inlägg fb (kopia)

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™