Åsa Nilsson

Jag har alltid varit kraftig men när jag slutade tävlingssimma så gick jag upp ytterligare i vikt. Jag och min pappas tjej såg det i tidningen så då tänkte vi varför inte?! Och jag var trött på att se ut som jag gjorde.

Camebridge har varit helt fantastiskt för mig. Det var bara till att ta dina 3 påsar om dagen sen var det färdigt varken mer eller mindre! Det var det jag skulle äta punkt slut! Min rådgivare har alltid varit med och hjälpt mig puschat mig och berättat att jag är duktig då jag har väldigt höga krav… När man är nere och bara vill ge upp med skiten så plingar det till i mobilen så är det hon som påminner en! Helt underbart!

Jag har aldrig haft några sjukdomar pga min övervikt jag är ju inte så gammal så jag har kanske inte hunnit till det stadiet innan jag tog tag i det tack och lov. Det jag ibland hade problem med var knäna men det är helt borta nu.

Jag är känner mig lite snyggare i alla fall. Lättare att röra sig och man blir inte så andfådd. Kul att gå och shoppa. Idag försöker jag träna så mycket som möjligt. Försöker äta sunt och tänker på vad jag stoppar i mig. Det är självklart svårt att ställa om men vill man så kan man lite jävlar i namma så går allt! Hoppas jag.. Min rådgivare är alltid med mig hela vägen, hon finns alltid där när jag behöver henne med lite positiva ord och peppningar. Fantastisk känsla.

 

före efter bild fb

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™