Caitlin Ruston

Jag har alltid så långt jag kan minnas under hela mitt liv haft problem med min vikt. Jag var alltid den där tjocka tjejen i klassen, och hon som aldrig kunde ha de där snygga kläderna. När jag kom upp i tonåren började jag förstå mer om mig själv, min personlighet och min kropp, och började inse hur deprimerad jag var över min vikt och storlek.

Jag försökte ofta att banta på olika sätt redan då, jag testade olika bantningsmetoder, allt som jag hittade på internet till Nutrilett och Viktväktarna. När jag var 14 år så gick jag med i Viktväktarna och lyckades gå ner 17 kilo, och jag minns hur glad och stolt jag var. Men det jag inte förstod då, vid ung ålder var att det handlar om mer än att bara äta rätt. Det är ju en hel livsstilsförändring. Efter något halvt år var jag väl dubbelt så stor igen, och sen eskalerade det utför år efter år. Jag gick in i djupare depression under gymnasiet och hoppade av skolan. 2010 vägde jag 124 kilo. Det är det mesta jag någonsin vägt. Men samma år hände något stort. Jag uppfyllde min högsta dröm och åkte och jobbade som volontär i ett Afrikanskt land Tanzania.

Jag var där nere 3 månader och jobbade på en skola. Under denna tid fann jag en stor ny del utav mig själv, och jag gick också ner en hel del i vikt. Sedan den första resan dit 2010 blev det tre resor till ner dit och jag tappade lite kilon varje gång jag var där. När jag kom hem förra året 2013 efter min fjärde resa dit så vägde jag 103 kilo och jag tänkte då, varför inte ta tag i det här på riktigt? Jag hade hört talats om Cambridge ifrån en del vänner som hade små prövat och det hade ju gett resultat. Jag bestämde mig för att pröva, och vilken resa det vart.

De första 2 veckorna var den värsta prövningen i mitt liv. Men efter det blev det hur enkelt som helst, och det var en så smidig metod som gav så snabba resultat, som gjorde att självförtroendet ökade mer och mer för varje dag och likaså självkänslan.

Jag vägde 78,1 kilo när jag avslutade programmet, och 77,6 kilo då jag återigen skulle åka ner till Tanzania där jag också har min pojkvän. En ännu underbar nyhet och fint slut på denna saga men början på en annan är att jag i oktober ska bli mamma. Om jag efter amning har många extra kilon kvar, så vet jag direkt vilken metod jag ska vända mig till, och det är Cambridge utan tvekan!

 

före efter inlägg FB 2

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™