Charlotta Olofsson

”Att Cambridge har den godaste shaken är det ingen tvekan om”

Den började sätta fart ordentligt i slutet av gymnasiet när det blev att man gick till Mc Donalds istället för skolmaten. När jag träffade min sambo blev det ofta en pizza eller annan skräpmat och kilona blev fler. Försökte några gånger med Viktväktarna och andra dieter, började träna men det höll bara i några veckor och sen var jag tillbaka i gamla vanor igen. Efter graviditet nr 2 fanns det ingen återvändo. Jag trivdes inte med mig själv eller hur jag såg ut.  Jag ville knappt gå förbi en spegel. Hade ingen ork varken på jobbet eller hemma. Att leka med barnen var liksom inget alternativ. Jag blev jätte lätt sur och grinig, nästan allt handlade om mat.

Vaknade en morgon och hade bara bestämt mig att nu fick det vara nog! NU var det dags! Den här gången var jag redo och ville verkligen gå ner i vikt.  Jag gillar Cambridges koncept och tycke rom smaken. Denna gång gick det för snabbt.  Den där morgonen var jag redo att förändra mitt liv för alltid. Jag är glad att Cambridge och min rådgivare hjälpte mig att gå ner i vikt. Utan min rådgivare Anne-Christine hade jag ALDRIG varit där jag är idag! Hon gav mig hopp och styrka att orka hålla ut. Alla dagar är inte en dans på rosor. Vi satte tillsammans upp mål och en plan på hur Cambridge produkter skulle hjälpa mig att lyckas nå mitt mål och sen hålla mig kvar där. Att man kan ringa sin rådgivare ”när man vill” och inte behöva vänta tills man har sin ”lektion” en gång i veckan. Har varit jätte bra och tryggt. Att Cambridge har den godaste shaken är det ingen tvekan om och att det finns många olika smaker att välja på är bara super! Kakao och kakao mint blev mina favoriter.

Idag orkar jag mycket mer, mer energi och mycket gladare.  Jag ser positivt på det mesta i stället för att allt är tråkigt och jobbigt. Jag är mer öppnare. Vågar möta och prata med nya människor på ett helt nytt sett.  Jag har fått ett självförtroende! Och självklart en ny hobby, träna. En annan bra sak är att jag kan sova på mage igen.

Jag träffar fortfarande min rådgivare regelbundet för vägning och peppning, och tänker fortsätta med det. Jag försöker träna och ta långpromenader minst 2ggr veckan. Jag äter oftast ”vanlig” mat med familjen men det händer att det blir en shake till lunch ibland. Jag tycker att jag har hittat en bra balans mellan att äta rätt och träna.

charlotte_olofsson_web-1380532391121

 

 

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™