Domini Halef

Det började efter graviditeten. Jag gick då upp 45 kg. Efter massa komplikationer var det väldigt svårt. Vi var inlagda på sjukhus i en månad vilket ledde till att jag blev svårt deprimerad. Efter ett år fick det vara nog! Jag kände att jag var tvungen att göra något åt detta. Min vikt påverkade min relation till vänner, familj och min man. Jag skämdes när jag såg bekanta ute och det gjorde att jag bara låg hemma, och åt ännu mer.

Jag vände mig till Cambridge och fick kontakt med rådgivaren Mari Stenius. Hon trodde på mig från första dagen vi sågs och det var väldigt uppskattat då många i min närvaro hade tappat hoppet om att jag skulle lyckas. Hon peppade, stöttade och gav mig massa tips som hjälpt mig under min viktminskning. Hon har även hjälpt mig hålla vikten och göra en riktig livsstilsförändring. Har aldrig haft en sådan bra rådgivare. Hon får en att tro på sig själv!

Innan min viktnedgång var jag inte långt ifrån diabetes och blodpropp. Nu finns inga sådana risker längre! Jag mår så bra igen och känner mig som mig själv. Jag har inte ont i kroppen längre. Jag orkar leka med min dotter mer och även vardagliga sysslor känns mycket lättare. Jag känner mig som en bättre fru och mor. Nu ser jag fram emot att göra mig i ordning varje dag och gå ut och hitta på saker.

För att behålla min nya vikt och livsstil så motionerar jag mycket.  Jag äter även nyttigt fem dagar i veckan och unnar mig någon godare mat på helgerna. Vill avsluta med att säga tack till Cambridge för en fantastisk produkt!

 

fore-efter-inlagg-fb-domini-halef

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™