Elisabeth Kiratli

Namn: Elisabeth Kiratli
Bor: Hudiksvall
Startvikt: 100,7
Nuvarande vikt: 87,5
Rådgivare: Jaana Haaranen

 

 
Hur började din övervikt och vad fick dig att bestämma dig för att gå ned i vikt?
Jag slutade röka, hade turbulent hemma… Provade andra metoder men ökade i vikt istället!!! Hade även varit på kryssning och då satt kläderna illa och jag hade värk i fötter och knän… Var på en tjejkväll hos en cambridgerådgivare men fick inte positiva känslor. Men fick sedan tips av min fotvårdare att ringa cambridgerådgivaren Jaana och det kändes klockrent!

På vilket sätt har Cambridge och din rådgivare hjälpt dig att nå din trivselvikt?
Viljan att lyckas har varit viktig och även att träffa Jaana kontinuerligt. Hon är alltid så positiv och jag känner mig alltid peppad efter en träff. Trots att det inte alltid lyckats så får jag en kick att fortsätta och komma tillbaka och se resultatet igen och igen osv.

Har du blivit fri från några sjukdomar/åkommor efter din viktminskning
Min värk i fötterna är borta. Min rörlighet och ork är bättre. Min andning är lättare och mina värden har förbättrats.

Kan du nämna några positiva saker med att ha gått ned i vikt?
Jag kan LEVA igen! ALLT är roligare! Älskar kläder och har bytt från XXXL till M/L = fantastiskt! Har även bytt stil och smak på kläder efter min viktminskning.

Hur gör du för att hålla vikten idag?
Portionerna är normalstora och jag är mer medveten över vad jag stoppar i mig. Träffar Jaana kontinuerligt och tycker det är viktigt att få stöd. Ibland är det tufft, var nyligen med om en stor tragedi, och då är det oerhört viktigt att få positivt bemötande och rätt pushande så man hittar upp på banan igen. Nu orkar jag även motionera, cykla, gå osv… Känns skönt!

 

storyinlägg fb elisabeth

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™