Frida Jensen

”Cambridge är det enda som funkar”

Sommaren 2011 fick vi det glada beskedet att jag var gravid. Vid inskrivning på mödravårdscentralen var jag sex veckor gången och hade redan då gått upp 5 kg. Från tredje månaden led jag av kraftig foglossning och fick då strikta regler från barnmorskan om vad jag fick och inte fick göra de resterande sex månaderna. Inte anstränga mig, inte dammsuga, inte skotta och inte gå i trappor. Träning var uteslutet och äta måste man, så summa kardemumma gick jag upp drygt 30 kg.

Min förhoppning var att efter förlossning och med amning skulle jag gå ner i vikt men efter sex månader hade jag fortfarande 20 kg kvar att gå ner . Eftersom jag slutade amma efter sex månader så kunde jag äntligen ta tag i mina gravidkilon och då bestämde jag mig. Jag ville gå ner i vikt.  Då jag tidigare provat Cambridge, visste jag vad jag behövde göra. Cambridge är det enda som funkar! Min rådgivare finns alltid där när man har frågor och funderingar, peppar och stöttar mig.

Under och efter min graviditet hade jag ont i knän och fötter men nu är det helt borta. När jag var överviktig tyckte jag att folk tyckte ofta att man skulle äta gott och umgås, men när inget i garderoben och man tackar nej till fester, då lever man inte längre. Jag står på mig och säger att då ska man gå ner i vikt. Idag är jag mycket gladare och piggare mamma.

frida_jensen-1380532312331

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™