Karolina Josefsson

Jag var som ung mycket aktiv, främst i fotboll som jag spelade på en hög nivå. Sedan fick jag en knäskada samt födde barn vilket satte stopp för mitt aktiva liv. Kilona smög sig snabbt på.

För mig har Cambridge varit enkelt och jag har vetat precis vad jag ska äta. Jag tappade kilon ganska omgående och detta fick igång min träningsvilja igen. Jag känner återigen glädje och ett sug efter träning. I och med att jag börjat träna mer igen så har jag lyckats bygga upp muskler i knäna vilket hjälpt till att lindra mina besvär. Min rådgivare har peppat och pushat mig och varit ett stöd hela vägen. Att träffa henne varje måndag har hjälpt mig att följa dieten och nå otrolig framgång i min viktresa. Utan henne hade jag nog inte lyckats behålla samma motivation genom hela resan.

Jag känner mig gladare och piggare. Jag känner mig även mer självsäker och min självbild har stärkts otroligt mycket – speciellt i äktenskapet vad gäller relation och sexliv. Jag ser på mig själv i spegeln och tycker om det jag ser i spegeln nu.

Nu tänker jag på min kost, till exempel vad, när och hur jag äter. Hela min och min familjs livsstil har ändrats till det bättre och vi är mer hälsosamma. Idag tränar jag 4-5 gånger i veckan och ett stort mål är satt; tjejmilen 2016! Min rådgivare träffar jag fortfarande kontinuerligt ett par gånger i månaden och det är så skönt att känna att jag har fortsatt stöd.

 

fore-efter-inlagg-fb-karolina-josefsson

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™