Katja Nestor Borg

Berätta lite om din viktminskningsresa med Cambridge.

Jag hade svåra höftproblem tidigare och levde med vilovärkssmärtor. Jag har i hela mitt liv försökt att prioritera min träning och tänka på min hälsa men nu var det svårt. Minsta promenad till närbutiken resulterade i smärta. Jag ökade i vikt. I april 2009 fick jag en efterlängtad höftprotes, men jag var så less på min övervikt och kände mig alltid lite knäckt och nere på grund av detta. Jag var kraftigt överviktig (på fetmanivå enligt BMI-skalan) när jag träffade rådgivaren Eva Rydqvist på vår hockeyarena i Linköping. Detta blev mitt första möte med den här bra och goda produkten.

Augusti 2009 började jag med Cambridge Nivå 1. På 14 dagar gick jag ner 6 kg. Den snabba viktminskningen ser jag som avgörande. Man får den välbehövliga kicken och vill inte förstöra det sen då man börjar äta igen. Jag tror att det handlar om vilja och att verkligen bestämma sig, man måste göra en livsstilsförändring! Jag hade även fantastiskt stöd av min rådgivare Eva och kände mig aldrig ensam i detta.

Jag fortsatte på Nivå 2 samtidigt som jag rörde på mig mer igen. I december kom frieriet! Jag blev ännu mer taggad och när jag stod brud den 5 juni 2010 så hade jag minskat hela 22 kg! Jag fick köpa mig en helt ny garderob. Vilken enorm glädje att slippa illamåendet och de ledsna känslorna då man provade kläder.

Hur gör du för att fortfarande hålla vikten idag – 7 år senare?
Jag har som sagt verkligen bestämt mig. Mitt personliga tak som jag inte vill stiga över är 63 kg. Jag väger mig varje fredag. Då får jag en hint om hur jag kan leva den helgen. Idag kör jag 5/2-dieten och jag kommer alltid att ha Cambridgeprodukter hemma.

Mitt hetaste tips till alla er som önskar lyckas är: bestäm dig för resten av ditt liv! Ge starten en riktig superkick så du känner att det händer något. Det sitter så mycket i huvudet. Jag rör på mig nästan varje dag och älskar att förlägga träningen i raska promenader i ”måste-saker”, som att ta sig till och från jobbet. Jag tar alltid trappan istället för hiss/rulltrappa. Jag tar chansen till extra rörelse så ofta det går. Det handlar till syvende och sist om att tänka på vad man stoppar i sig och hur mycket man gör av med.

Hur mår du idag?
Det kan inte kännas bättre! Jag är så glad över att jag tog tag i det – en gång för alla! Den känslan att känna sig fin och inte skämmas är underbar. Jag mår väldigt bra idag och har en självkänsla som är mycket bättre än innan! Jag har som sagt fått köpa mig en ny garderob. Det känns fantastiskt härligt att kunna köpa kläder i storleken small och ibland till och med x-small. Det är en stor seger för mig!

 

före2              efter nyaste roterad mindre stl  efter bröllop1

 

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™