Leila Thulin

Namn: Leila Thulin
Bor: Oxie
Startvikt: 96,4
Nuvarande vikt: 58,2
Rådgivare: Gull-Britt Dahlman & Ing-Marie Hagerev

 

 
Hur började din övervikt och vad fick dig att bestämma dig för att gå ned i vikt?
Jag har varit överviktig sedan jag kom in i puberteten och har alltid mått dåligt över det. Jag gick upp ännu mer när jag fick mitt första barn när jag var 19 år gammal, då gick jag upp 16kg. Jag gick ner lite men långt ifrån allt, sedan fick jag barn 3 år senare och då gick jag upp efter graviditeten i samband med amningen. Jag lyckades år 2008 gå ner 20 kg men och vägde då 70 vilket var samma som innan jag fick mitt första barn. Jag höll vikten bra till år 2012 när jag träffa min nya man och blev gravid. Då gick jag också upp efter graviditeten och sedan fick jag min yngsta son 15 månader efter. Även då gick jag upp efter graviditeten i samband med amningen. Jag började arbeta och fortsatte upp och tillslut vägde jag 96,4 kg. Jag tog steget att börja med Cambridge viktprogram eftersom jag mådde fruktansvärt dåligt över min kropp, jag hade dessutom ont överallt och hade ingen ork. Jag hade fått nog helt enkelt.


På vilket sätt har Cambridge och din rådgivare hjälpt dig att nå din trivselvikt?
Genom att dricka Cambridge varje dag och ersätta alla måltider med produkten så har jag kunnat hålla mig fokuserad och ej blivit lika sugen på mat eller sötsaker. Jag har kunnat stå emot mina begär och jag känner mig starkare för varje dag som jag lyckas. Mina rådgivare har hjälpt mig genom att pusha mig och stötta mig. De uppmuntrar och berömmer vilket är viktigt för att man ska lyckas. Att någon ser en förändring och berättar det och även att jag måste åka dit och köpa produkter regelbundet hjälper, för då blir de lättare att hålla fokus. Varje gång man kommer dit så finns det någon som frågar hur går det, hur känns det, hur mår du? Köper man liknande produkter i mataffären till exempel så har man inte de stödet och jag tror att man inte lyckas lika bra då. Att produkterna smakar gott är också viktigt för att man ska nå framgång, om de smakar gott så klarar man sig längre.


Har du blivit fri från några sjukdomar/åkommor efter din viktminskning
Jag har inte ont i ryggen och lederna lika mycket längre.


Kan du nämna några positiva saker med att ha gått ned i vikt?

Jag mår bättre, jag känner mig lättare, jag orkar mer och känner mig mer positiv. Jag älskar att köpa och prova kläder och mitt självförtroende har blivit bättre.


Hur gör du för att hålla vikten idag?

Jag har inte nått min målvikt ännu, jag har 8 kg kvar. När jag är klar med upptrappningen tänkte jag besöka någon av mina rådgivare regelbundet och väga mig samt att köra 5;2 i början med hjälp av Cambridgesoppor och shakes.

 

storyinlägg fb leila

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™