Marcelo Fernandez

Jag började min resa oktober 2009 med en vikt på 120 kilo.  När min ettåriga son började mer rörlig insåg jag att jag inte var lika rörlig och kände att jag ville orka mer. Jag ville inte bli den tråkiga pappan som inte kunde leka med honom. Så jag bestämde mig att ta tag i vikten. Jag skulle gå ner i vikt och eftersom jag alltid varit klädintresserad så blev beslutet enkelt.

Mina föräldrar kände till om Cambridgemetoden och tipsade mig. De tyckte att Cambridge måltiderna smakade bäst jämfört med andra liknande produkter. Jag kände att genom min övervikt hade jag utsatt mig själv för en psykiskt och fysiskt misshandel.  Detta var en hemsk känsla. Nu ville jag vara stark och ta mig ur detta. Sagt och gjort, började jag min viktresa. Efter 8 veckor med nivå 1 gick jag ner 20 kg och jag blev ännu mer motiverad att fortsätta. Detta var inte lätt alla dagar, och speciellt inte i början. Men jag har en stark karaktär och är envis.  Min rådgivare peppade mig men framförallt kom det bästa stödet från min familj.

Idag är jag 40 kg lättare och så mycket rikare. Jag kan leka med mina barn och jag orkar jätte mycket. Det bästa med att ha gått ner i vikt är folks bemötande. Man får tyvärr väldigt många negativa blickar när man är överviktig, men nu idag respekteras man på ett annat sätt.  Jag kan välja och vraka bland kläderna i butikerna och handla fina kläder.

Efter varje sommar kör jag alltid lite Cambridge för att rensa kroppen och stanna i form. Det passar mig utmärkt. Cambridge Viktprogram är den bästa metoden och bästa valet!

“Med Cambridge fann jag min idealvikt och fick tillbaka min självkänsla.”

– Veronica Johansson, Gnesta

Läs om fler kunder som lyckats med Cambridge™