Orginalet

Cambridge är originalet och rådgivaren är vår stolthet!
Det är du som gör jobbet, vi tillhandahåller verktyget.

1 alla påsar1

Viktminskning

Cambridge Viktprogram är Originalet inom VLCD (very low calorie). Vi är först, störst och äldst på marknaden. Cambrige-produkterna och dess ”Viktprogram” är ett av världens mest testade viktprodukter. Dess förträfflighet i kombination med ”Certifierade Rådgivare” gör att vi vågar sticka ut hakan och påstå att Cambridgemetoden fungerar precis så bra som vi lovar.

Tryggt, säkert och enkelt. Cambridge tar ansvar!

Rådgivarna har genomgått vår ”Cerifieringsutbildning” där de lär sig grunderna i näringslära, kost- och motion. Det är en trygghet för dig och det är en trygghet för rådgivaren. De har själva erfarenhet, vilket ger trygghet. Över ett hundratal studier har genomfört över stora dela av världen, vilket ger säkerhet. Viktnedgången enligt de studier som finns ger en genomsnittlig minskning av vikten med 1,½-4 kilo per vecka, vilket gör det enkelt.

I Viktprogrammet ger vi dig verktygen att gå ifrån enbart Cambridgemåltider till att successivt återgå till ”normal” kost samt ger dig också tips, inspiration till ändrade motion- och kostbeteenden.

VLCD är ett verktyg, rådgivaren en regissör och du är kompositören för det tål att sägas igen. Det är du som gör jobbet, vi tillhandahåller bara verktyget; Cambridge, nummer 1 inom viktminskning!

Starta din resa med Cambridge redan idag!

Hitta en rådgivare nära dig och kom igång redan nu

Hitta rådgivare här